Padel Court Skövde etablerar på Stallsikens handelsområde

G&K Blanks Fastigheter presenterar Padel Court Skövde som ny hyresgäst i fastigheten Nicklet 2 på Stallsikens handelsområde. I samband med etableringen är fastigheten fullt uthyrd.

 

– Som lokal entreprenör är det med stor glädje vi nu äntligen kan informera om att Skaraborgs och en av Västra Götalands största Padel- och nöjesarena, Padel Court Skövde, med totalt 11 banor, kommer etableras i en av Skövdes mest attraktiva lokaler på Stallsiken redan i början av nästa år, säger Jim Edgren, VD Padel Court Skövde.

– Padel Court kommer vara en prestigelös anläggning med en familjär atmosfär och alltid välkomnande mötesplats för padelfantaster i alla åldrar, samt ett tydligt samarbete med det lokala näringslivet. Banorna och arenan kommer att hålla högsta kvalite men till alltid rimliga priser för våra besökare, avslutar Jim Edgren.

Hyresgästanpassningar påbörjas omgående i lokalen, som förväntas stå färdig i början av 2021 för Padel Court Skövde.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna presentera Padel Court Skövde som ny hyresgäst på Stallsiken, säger fastighetsbolagets Marknadsstrateg Linn Lechte och fortsätter: Detta är en yta på ca 3500 kvadratmeter som vi arbetat med att hitta rätt verksamhet till under en tid. I och med Padel Court Skövde har vi funnit något som kommer att komplettera övriga aktörer på ett mycket bra sätt.

G&K Blanks Fastigheters ägare och koncernchef Karl-Johan Blank kommenterar etableringen:

– Det känns mycket bra att en lokal entreprenör med stort engagemang väljer att satsa på detta fantastiska läge. Vi tror mycket på konceptet och att det i framtiden kommer att vara en bredare mix av upplevelser, handel och aktiviteter på våra handelsområden, säger Karl-Johan Blank.

Som hyresgäster i fastigheten finns sedan tidigare Jula, Willys, och Elgiganten samt Lager 157, Stadium Outlet och Blomsterlandet.