Kellfri ny hyresgäst på Storsvängen i Skara

G&K Blanks kan nu stolt presentera en ny hyresgäst i lokalerna på Storsvängen 2 i Skara; Kellfri tar nu ytterligare kliv på sin tillväxtresa och flyttar in i ny och uppdaterad lokal med stor utställningshall.

Kellfri har de senaste årtiondena hållit till på Munkatorpsgatan i Skara, men känt att lokalerna inte räckt till och att ytorna för utställningen varit för små. Man har haft kontorsbrist och fått göra temporära lösningar vilket inte varit optimalt.

– Utställningen blir nu tre gånger så stor, ca 900m2 vilket gör att vi kan visa upp ännu fler av våra fina produkter och även över olika säsonger på ett bättre sätt, säger Andreas Bjelkholm, marknadschef på Kellfri.

– Vi har länge önskat att försäljning, inköp, ekonomi och utveckling skulle sitta i samma lokaler och nu har äntligen drömmen blivit sann. Målet är att våra nya lokaler skapar än mer samhörighet och trivsel samt gör oss stolta över att tillhöra Kellfri, säger Carl-Axel Svensson, VD på Kellfri.

– Det känns fantastiskt kul att Kellfri nu kan samla sina tjänstemän i nya toppmoderna lokaler och ha möjlighet för vidare expansion, säger Johan Carlberg, VD på G&K Blank fastigheter.