Vi presenterar ny hyresgäst på Erikslund!

G&K Blanks Fastigheter AB kan nu bekräfta att man tecknat hyresavtal med detaljhandelskedjan ÖoB, gällande lokaler i fastigheten Traversbanan på Erikslund i Västerås. ”Det känns oerhört roligt att kunna presentera ÖoB som ny hyresgäst hos oss på Erikslund, säger bolagets VD Johan Carlberg.

Efter en omfattande renovering och därtill tillbyggnad av nya lokaler, kan fastighetsbolaget G&K Blanks Fastigheter AB presentera sin nya hyresgäst. I fastigheten återfinns sedan tidigare hyresgäster som Jula, Willys, Hööks och Barnens Land.

”ÖoB blir ett fantastiskt komplement till de befintliga hyresgästerna och det känns bra att ta in en etablerad och omtyckt kedja som ÖoB, säger Johan Carlberg.

ÖoB har i dagsläget över 100 varuhus i Sverige. Man har sedan tidigare ett varuhus på Erikslund och väljer nu att flytta till ett nytt läge i samma område, nu som hyresgäst hos G&K Blanks Fastigheter AB. Öppning beräknas under hösten 2016.

”Vi ser fram emot att flytta in bredvid både Jula och Willys, vi finns tillsammans på andra handelsplatser och vi vet att vi kompletterar varandra”, säger ÖoB:s Etableringschef Josef Sommarkrans

Fastigheten på Erikslund är totalt ca 19 000 kvadratmeter och i och med dessa etableringar har man endast ett fåtal tomma ytor kvar för uthyrning.
Inom kort kommer ytterligare nya hyresgäster att offentliggöras.

För mer information kontakta:

Johan Carlberg, VD G&K Blanks Fastigheter AB,
070-296 04 80, johan.carlberg@jula.se

Josef Sommarkrans, Etableringschef ÖoB,
070-304 92 24, josef.sommarkrans@runsvengruppen.com