Fastighetsförvaltare G&K Blanks Fastigheter

Som Fastighetsförvaltare har du en nyckelroll med ansvar för förvaltningen av våra handels- och kontorsfastigheter med bestånd på cirka 280 000 kvadratmeter som sträcker sig från Lund i söder till Skellefteå i norr. Vi söker nu dig som vill arbeta med förvaltning och service till våra fastigheter och hyresgäster!

Det här gör man som Fastighetsförvaltare

Som Fastighetsförvaltare ansvarar du för att fastigheternas ekonomiska- och tekniska förvaltning utvecklas och följs upp enligt mål och planer samt att de håller högsta möjliga standard. Tillsammans med våra samarbetspartners säkerställer du att våra hyresgäster är nöjda vilket bland annat görs genom dialog och fysiska besök.

Rollen innebär mycket samarbete med externa kontakter, såsom myndigheter, entreprenörer och hyresgäster men också internt inom organisationen.

Ansvarsområden i rollen som Fastighetsförvaltare:

  • Ta fram underlag och kalkyler för beslut i ekonomiska, tekniska och miljömässiga frågor
  • Uppföljning och analys av teknik och drift samt fatta beslut om lämpliga åtgärder
  • Löpande underhåll och reparationer av våra fastigheter
  • Tillsyn av anläggningar, städning och trädgårdsarbete
  • Löpande dialog med hyresgäster
  • Uppföljning av styrsystem och att tekniska system efterlevs av våra samarbetsparters.
  • Upphandling av löpande underhåll
  • Säkerställa att lagar och förordningar följs
  • Delaktig i byggprojekt

Som Fastighetsförvaltare har du det kommersiella ansvaret och rapporterar till VD för G&K Blanks Fastigheter.

 

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Du har flerårig erfarenhet inom fastighetsförvaltning eller liknade roller samt har god förhandlingsvana och förmåga att göra affärer. Du har erfarenhet av att förstå och tolka regelverk, lagar och avtal. Erfarenhet av byggproduktion är meriterande.

Vidare ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område som exempelvis fastighetsförvaltning. Du har en god administrativ förmåga och uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift. Du har god datavana och arbetar obehindrat i Officepaketet. Då tjänsten innebär en del resor är B-körkort ett krav.

Det här är du som person

För att lyckas i rollen är du en affärsmässig och serviceinriktad lagspelare som drivs av att ge god service till våra hyresgäster. Du har lätt för att samarbeta och har ett trevligt bemötande. Du är självgående, ansvarstagande, flexibel och målmedveten person med ett högt engagemang och egen drivkraft. Vidare är du strukturerad och lösningsfokuserad med ett intresse för teknik och förvaltning. Med god affärsmässighet vill vi att du bidrar till att vi gör bra affärer varje dag!

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på vårt huvudkontor i Skara.

Så här söker du

Vill du vara med på vår fortsatta tillväxtresa?

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt. Sista dag för ansökan är 31 augusti.

Nu i sommartider vill vi uppmärksamma dig på ledtiderna och att vi kommer återkoppla till dig först efter sista ansökningsdag.

Har du frågor kring tjänsten kontaktar du, Johan Carlberg, VD G&K Blanks Fastigheter, tel. 0702-960480, johan.carlberg@jula.se